LEMON BOTTLE

Lemon Bottle Skin Booster, onthul een stralendere, jeugdige teint met Lemon Bottle Skin Booster-behandelingen. Dit allesomvattende voedende effect draait de klok terug voor verouderende huid van binnenuit. De huid ziet er gladder, steviger, helderder en gezonder uit. Deze huidbooster is speciaal ontworpen voor gebruik op het gezicht.

De Skin Booster is geschikt voor zowel vrouwen als mannen die de algehele kwaliteit van de huid willen verbeteren en tekenen van veroudering willen verminderen. De behandeling is veilig voor alle huidtypes.

Deze innovatieve oplossing levert een geconcentreerde dosis voedende ingrediënten aan de huid om tekenen van veroudering te verminderen en een gezonde gloed te herstellen.

Wat is Lemon Bottle Skin Booster

Ontdek de kracht van Lemon Bottle Skin Booster, een innovatief product dat lichte rimpels vermindert, de teint zichtbaar oplicht en de huid hydrateerd. Deze oplossing gebaseerd op natuurlijke ingrediënten en is speciaal ontworpen om de gezichtshuid te verbeteren. Het maakt niet alleen lichte rimpels glad, maar vermindert ook donkere kringen, wallen onder de ogen en verzacht kraaienpootjes.

Deze unieke cocktail bevordert een zachte, stralende huid en biedt diepe hydratatie aan het weefsel. Daarnaast is het product ontworpen om de teint op te helderen, waardoor hyperpigmentatie zoals ouderdomsvlekken en sproeten tot het verleden behoren. Lemon Bottle Skin Booster, op basis van peptiden, vitamines en hyaluronzuur, herstelt de jeugdige uitstraling van zowel mannen als vrouwen.

Waarom is Lemon Bottle Skin Booster bijzonder effectief?

De aanwezigheid van hyaluronzuur zorgt ervoor dat de natuurlijke cocktail van peptiden, multivitaminen en aminozuren direct in de huid doordringt. Hier stimuleert het de lichaamseigen synthese van collageen, waardoor de huid zichtbaar steviger en elastischer wordt, en lichte rimpels vervagen. Tegelijkertijd voorziet de cocktail de huid van essentiële voedingsstoffen die helpen bij verschillende vormen van hyperpigmentatie. Kies voor Lemon Bottle Skin Booster voor een frisse, verjongde uitstraling.

Ingrediënten Lemon Bottle Skin Booster

De buitengewone ingrediënten van Lemon Bottle Skin Booster maken het tot een krachtige cocktail met vier peptiden, 11 aminozuren, 8 vitamines en niet-gekruist hyaluronzuur. Deze unieke combinatie maakt het mogelijk om de volledige gezichtshuid op verschillende niveaus te verjongen. Vitamine B1, biotine, panthenol en vitamine C spelen hierbij een bijzondere rol. Ze bevorderen de regeneratie van de huid, bieden diepe hydratatie, stimuleren de bloedcirculatie, verminderen rimpels en pigmentatie, en geven de huid een stralende gloed

 

Lemon Bottle Skin Booster behandeling:

Lemon Bottle Skin Booster kan op diverse manieren in de huid worden gesluisd. Zo is er voor elk persoon wel een oplossing die het beste past.

De huid wordt eerst goed gereinigd met een oppervlakkige reiniging waarna nog een diepte reiniging plaats vindt.
De Lemon Bottle Skin Booster (3,5ml) wordt op een van onderstaande wijze in de huid gesluisd (gaat in overleg)

 • Het product wordt met microneedling in de huid worden gesluisd

De behandeling wordt afgesloten met een verzorgend product

 

 • Dit product kan worden gebruikt om lichte rimpels te verminderen, vooral kraaienpootjes.
 • Het hydrateert ook de huid, maakt deze elastischer en geeft het een glanseffect.
 • Deze cocktail kan worden gebruikt om donkere kringen, wallen en kraaienpootjes te behandelen.
 • De oplossing verbetert de teint en gaat zo tegen verschillende soorten hyperpigmentatie in
 • Bovendien verdwijnen donkere kringen onder de ogen en lichte rimpels

NANO DERMABRASIE

Nano dermabrasie polijst de huid en maakt deze jonger en gladder. Dode huidcellen worden verwijderd zonder de huid te beschadigen. 

Eerst wordt uw huid gereinigd, gescrubt, en gestoomd met de vapozone. Daarna start de Nano Dermabrasie behanding. Deze wordt uitgevoerd met de Dermapen en een nano opzetstuk. Na de behandeling volgt een masker en als finishing touch een heerlijk verzorgend serum. U gezicht zal weer stralen! Nano Dermabrasie is geheel pijnloos en u heeft direct resultaat!

-oppepper van de huid

-egale huid

-gladdere huid

-stralende frisse huidskleur

-verfijning van de huidstructuur

-verminderering van rest-acné

-stimulatie van bloeddoorstroming

-stimulatie van huidverbetering

-pijnloos

-direct resultaat

 

CO2 CARBOXY THERAPIE

Een nieuwe huid
Carboxytherapy helpt donkere cirkels rond de ogen te verminderen, de huid strakker en egaler te maken en vetophopingen te verminderen. Tijdens het masker maken je rode bloedcellen zuurstof vrij, waardoor je huid zich sneller vernieuwt. Cellen gaan beter functioneren waardoor de elastine- en collageenproductie wordt gestimuleerd.

De sleutel tot een stralende, jeugdige huid. Onze revolutionaire naaldvrije CO2-carboxytherapie helpt het metabolisme van de huid en de natuurlijke productie van zuurstof te stimuleren en zorgt voor een diepe hydratatie. De huid ziet er na het eerste gebruik aanzienlijk helderder, frisser, egaler, minder gelijnd en soepel uit.

V-TOX LIFT

Een combinatie van het KRX CARBOXY MASK
De sleutel tot een stralende, jeugdige huid.
De revolutionaire naaldvrije CO2-carboxytherapie helpt het metabolisme van de huid en de natuurlijke productie van zuurstof te stimuleren en zorgt voor een diepe hydratatie. De huid ziet er na het eerste gebruik aanzienlijk helderder, frisser, egaler, minder gelijnd en soepel uit. Ook effectief bij kneuzingen, zwellingen en de acnehuid.

En de V TOX LIFT een fijn product voor het ‘optillen’ en glanzend maken van de huid. Het is gemaakt om fijne lijntjes te behandelen, de huid zichtbaar te liften, poriën te zuiveren en te verkleinen. De huid verbetert zichtbaar omdat het masker dode huidcellen verwijdert.

BROW Lift


Brow Lamination, ook wel de Brow Lift genoemd, is een nieuwe, innovatieve behandeling om de wenkbrauwen de perfecte vorm te geven. De behandeling is te vergelijken met een lashlift. De wenkbrauwhaartjes worden door middel van onschadelijke vloeistoffen op een bepaalde manier gefixeerd, waardoor je tot 6 weken indrukwekkende, vollere, perfect gevormde en strak uitgelijnde wenkbrauwen hebt. Dit wordt gedaan met behulp van speciale lotion-formules. We sluiten de behandeling altijd af met
een intens voedend serum met daarin o.a. keratine, arganolie, castorolie en vitamine E.


Voor wie is Brow Lamination geschikt?
Brow Lamination is geschikt voor iedereen met gekrulde, warrige of gewoon zeer eigenwijze wenkbrauwhaartjes. De behandeling is niet geschikt als je dunne, fijne, korte of heel weinig wenkbrauwhaartjes hebt.


De behandeling wordt helaas afgeraden bij:
• Zwangerschap en/of borstvoeding
• Acne en/of eczeem bij de wenkbrauwen
• Huidbeschadigingen bij de wenkbrauwen
• Bij een recent geplaatste PMU/microblading
• Bij recent gebruik van hormoonzalven bij de wenkbrauwen
• Bij recente chemische peelingen, laserbehandelingen en/of injectables


Na de behandeling is het nog steeds mogelijk om de wenkbrauwen in een ander model te borstelen
met een wenkbrauwgel. Het resultaat blijft dus te personaliseren naargelang de gewenste look voor
die dag. De gehele behandeling duurt slechts 30 minuten, inclusief shapen/waxen en tinting 45-60 minuten

Lashlift:

Lashlift is een semi-permanente behandeling om een langdurige krul in je eigen wimpers te creëren. Een lashlift geeft een open blik en is geweldig voor nét wat meer volume dan mascara met een wimperkruller. En bovenal; een stuk minder schadelijk voor je wimpers!
De wimpers lijken optisch langer.

 

SKINBOOSTER 

Kan jou gezicht wel een flinke oppepper gebruiken? Dan is de Skinbooster DE uitkomst.

Tijdens de Skinbooster behandeling wordt er gewerkt met een serum bestaande uit een basis van natuurlijk hyaluronzuur, aangevuld met actieve ingrediënten zoals anti-oxidanten, vitaminen, mineralen, peptiden en aminozuren die de huid repareren, voeden en stimuleren.

Het serum wordt dmv de dermapen direct in de huid gesluisd, niet alleen komen de oh zo waardevolle ingrediënten direct op de juiste plek in de huid het zorgt ook meteen voor een betere doorbloeding en activeert het de aanmaak van collageen en elastine.

Collageen zorgt voor stevigheid en elasticiteit van de huid, elastine zorgt ervoor dat de huid terug keert naar de oorspronkelijke vorm nadat het is uitgerekt of vervormd.

De behandeling is vrijwel pijnloos, verdovende creme is niet nodig

De behandeling is zeer geschikt voor:

Fijne lijntjes

Volume verlies

Grove huidstructuur

Acné littekens

Vermoeide/vale huid

Donkere kringen 

Vochtwallen onder de ogen

Geschikt voor iedere huid, die een flinke oppepper kan gebruiken

 

Chocolade gezichtspakking

" Het pure moment voor uzelf “
Bent u al bekend met de bijzondere eigenschappen van chocolade?! Chocolade verwent niet alleen uw zintuigen, als pakking heeft het ook diverse andere positieve eigenschappen; uw huid plooit zich zacht en ontspant onder dit donkere goud. Het heeft een afslankende, verstevigende werking. Het stofje endorfine wordt aangemaakt en dit stimuleert de vetafbraak en stofwisseling. Ook is de pakking heel goed voor de doorbloeding. Tot slot prikkelt serotine onze zintuigen en geeft ons een heerlijk gevoel van welzijn (happy hormoon) waardoor stress effectief vermindert.

Even wegdromen tijdens deze heerlijke zoete en pure verwennerij is voor iedereen een feestje. Kom en ervaar het zelf. Een overheerlijke chocolade-extase bestaat uit het reinigen van het gezicht, aanbrengen, inwerken en verwijderen van de pakking en een heerlijke aftercare verzorging. Ontwaak rustig onder het genot van een kop thee en een stuk pure chocolade terwijl u de geur van chocolade nog ervaart
Deze chocoladebehandeling duurt ongeveer 50 minuten en kost € 65.-

Tanden bleken

 

Veilig cosmetisch tanden bleken

Tanden bleken is erg populair. Steeds meer mensen willen er goed en verzorgd uitzien en daar hoort ook een stralend wit gebit bij. Witte tanden geven een jonge en gezonde uitstraling en uw zelfverzekerdheid wordt groter. De behandeling die Beauty by Jill geeft om tanden cosmetisch te bleken is een combinatie van het blauwe licht van de ledlamp en een peroxidevrije bleekgel. Tanden bleken door middel van deze methode is 100 % veilig voor het tandglazuur en er zal geen irritatie aan het tandvlees of gevoeligheid aan de tanden optreden. Binnen 1 uur wittere tanden zonder pijn, gevoeligheid of aantasting van uw tanden.

Wanneer mogen tanden niet gebleekt worden:

 • u bent zwanger of geeft borstvoeding
 • u gebruikt medicijnen die reacties geven met licht
 • u bent overgevoelig voor licht
 • u bent jonger dan 16 jaar (tot 18 jaar met toestemming van ouders)

De cosmetisch tanden bleek behandeling:

 • Eerst wordt de tint van uw tanden bepaald met behulp van een tanden Shade guide
 • Er wordt een mondspreider in uw mond geplaatst en uw tanden worden voorbehandeld met een activatorspray.
 • De Peroxidevrije bleekgel wordt aangebracht op uw tanden waarna een ledlamp het bleekproces activeert
 • Dit proces kan tot 3 maal worden herhaald.
 • Na de behandeling meten we samen de tint op en kunt u het resultaat bekijken.

 

Resultaat
Na een tandenbleek behandeling met peroxidevrije bleekgel ziet u direct het resultaat. Meestal kleurt het gebit bij de eerste behandeling tussen de 4 en 8 tinten lichter. De tinten zijn een gemiddelde indicatie, dit is vooraf niet te garanderen!!! Het gebit zal daarna langzaam weer verkleuren. De snelheid waarmee de verkleuring optreedt is afhankelijk van de levensstijl. Drinkt u veel koffie, thee, rode wijn en rookt u veel sigaretten, dan zullen uw tanden sneller verkleuren en heeft u dus sneller een nieuwe behandeling nodig. De kleur terugloop kan vertraagd worden door gebruik van de juiste tandpasta.

De richtlijnen na een behandeling

 • In ieder geval 4 uur niet roken
 • Vermijdt hete en hele koude eet en drinkwaren. De tanden kunnen wat gevoelig zijn.
 • Gebruik geen tandpasta of mondwater met een kleurtje.

Tanden bleken zonder waterstofperoxide
In de Europese Unie mogen sinds 1 november 2012 schoonheidssalons een bleekgel met maximaal 0,1% waterstofperoxide gebruiken. De meeste peroxidevrije bleekgels die gebruikt worden door bleekpraktijken en schoonheidssalons bevatten een lage concentratie Sodium Perforatie of anders Sodium Bicarbonaat. Het maakt de tanden wit en het is daarnaast goedkoper en veiliger dan waterstofperoxide.

 

 

MAKE UP

Heb je een feestje? Bruiloft, communie, of bijvoorbeeld een verjaardag. En wil jij op je allermooist zijn? Maar vind je dit zelf heel lastig? Dan kun je je bij mij in de salon laten make uppen of op locatie (meerprijs). Zodat jij zal stralen! Keuze uit dag, avond, gala en bruids make-up, ook voor communicantjes.

Microneedling

​Micoroneedling is een geweldige gezichtsbehandeling waarbij je gezicht een egale en stralende teint krijgt. Dit gebeurt o.a. door het aanbrengen van serums, o.a met hyaluron.

Microneedling verkleint je poriën, verminderd pigment vlekken, zorgt voor een betere doorbloeding dit zorgt voor een gezonde glow en laat je huid doen stralen. Ook fijne rimpels worden minder. Het helpt bij littekens, acne couperose en ouderdomsvlekken en rosacea.

Vanaf je 30ste levensjaar gaat de aanmaak van collageen flink achteruit. Collageen zorgt voor een stevige en  elastische huid. Door middel van microneedling gaat het lichaam weer collageen aanmaken.

Met de dermapen worden miniscule gaatjes in de huud gemaakt zodat de serums direct de huid inworden gesluist.

Dit is pijnloos.

Tijdens deze fijne behandeling wordt er gekeken welk serum voor jou geschikt is.

Veilig & ontspannend

Deze behandeling doet niet zeer. We injecteren namelijk niets in jouw huid!
Het wordt juist als prettig en ontspannen ervaren.

Herhalen = verlengen

Indien je deze huid verbeterende behandeling regelmatig herhaalt, zal jouw huid zichtbaar verbeteren. 


Kuur:
Vaak zie je dat een microneedling behandeling het mooiste effect behaalt in kuur verband.
Je komt dan 3 x binnen 3 maanden.

1 x behandelingdirect zichtbaar resultaat en geschikt voor de normale huid die een flinke oppepper en glow kan gebruiken.
3 x behandelen:langdurig resultaat (4+ maand) een glow en een intensief resultaat in huidverbetering. Geschikt voor de beschadigde / oneffen of rode of gevoelige huid.

Na deze kuur is het raadzaam elk half jaar de behandeling te herhalen. Zo blijft het effect optimaal.

Hoe lang het effect blijft is in het bijzonder afhankelijk van de huidstructuur- en type.

Microneedling heeft een positief effect op:

 • Oneven huidskleur
 • Vermindering (fijne) lijntjes
 • Kwetsbare en gevoelige huid
 • Verkleuring
 • Hyperpigmentatie / roodheid in de huid
 • Acnévlekken
 • Couperose
 • Ouderdomsvlekken
 • Vermindering van porien, ontstekingen en fijne lijntjes

De behandeling

 • Basisreiniging
 • Dieptereining
 • Vapozone (stomen van het gezicht) of peeling.
 • Ampul behandeling + microneedling
 • Herstellend en hydraterend vliesmasker
 • Voedend serum

Duur: +/- 60 minuten

De behandeling is niet geschikt bij zwangerschap en/of borstvoeding

 

Wenkbrauwen epileren

 

LED Therapie

 

Led therapie behandeling: oppervlakte reiniging, diepte reiniging, led therapie masker (20min) voedende creme, serum.

Uitleg led therapie:

Lichttherapie voor de huid komt steeds vaker naar voren als een goede aanpak voor meerdere gezichtsproblemen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan acne/puistjes/oneffenheden en de littekens hiervan, of aan ouderdoms- of pigmentvlekjes, of aan grote poriën, of een rode, vette, gevoelige of slappe huid.
Het Led gezichtsmasker biedt lichttherapie voor jouw huid, en doet dit door middel van 7 verschillende kleuren licht. Elke kleur pakt een ander probleem aan en geeft een andere intensieve verzorging. Hieronder staan de functies per kleur uitgelegd:
• Rood: Stimuleert de bloedsomloop. Stimuleert en versnelt de aanmaak van collageen. Jouw huid wordt elastischer, gladder en egaler. Stimuleert de afvoer van afvalstoffen.
• Groen: Helpt bij het genezen van de huid. Zorgt voor een vermindering van huidrimpels. Vermindert pigmentatie en vlekjes.
• Blauw: Kalmeert de (gevoelige) huid. Maakt de huid strakker. Dood bacteriën. Verkleint talgklieren. Vermindert ontstekingen.
• Geel: Bevordert de afvoer vanuit de lymfeklieren. Maakt de huid gladder. Vermindert roodheid. Verhoogt het zuurstofgehalte in de cellen.
• Paars: Combinatie van het rode en het blauwe licht. Werkt als fototherapie. Behulpzaam bij het herstellen van (acne) littekens
• Lichtblauw: Voornamelijk voor huidverjonging. Verbetert de energie van de huidcellen. Heeft een goed effect op de metabolisme. Vermindert mentale stress.
• Wit: Versnelt het (weefsel)metabolisme. Vermindert fijne lijntjes. Verstevigt de huid.

Specificaties
• Gezicht- en halsmasker met 150 led lampjes en 7 kleuren
• Vijf verschillende niveaus van lichtintensiteit
• Technologie: PDT; Light Photon Therapy
• Pakt meerdere huidproblemen aan & voorkomt meerdere huidproblemen
• Veilig en pijnloos
• Geschikt voor ieder huidtype en huidskleur
• Bevat, géén chemicaliën

Harsen gelaat

 

Wimpers/wenkbrauwen verven

 

Permanente make up:

Wenkbrauwen-eyeliner- lippigmentatie

 

Fineline Tattoos