NANO DERMABRASIE

Nano dermabrasie polijst de huid en maakt deze jonger en gladder. Dode huidcellen worden verwijderd zonder de huid te beschadigen. 

Eerst wordt uw huid gereinigd, gescrubt, en gestoomd met de vapozone. Daarna start de Nano Dermabrasie behanding. Deze wordt uitgevoerd met de Dermapen en een nano opzetstuk. Na de behandeling volgt een masker en als finishing touch een heerlijk verzorgend serum. U gezicht zal weer stralen! Nano Dermabrasie is geheel pijnloos en u heeft direct resultaat!

-oppepper van de huid

-egale huid

-gladdere huid

-stralende frisse huidskleur

-verfijning van de huidstructuur

-verminderering van rest-acné

-stimulatie van bloeddoorstroming

-stimulatie van huidverbetering

-pijnloos

-direct resultaat

 

CO2 CARBOXY THERAPIE

Een nieuwe huid
Carboxytherapy helpt donkere cirkels rond de ogen te verminderen, de huid strakker en egaler te maken en vetophopingen te verminderen. Tijdens het masker maken je rode bloedcellen zuurstof vrij, waardoor je huid zich sneller vernieuwt. Cellen gaan beter functioneren waardoor de elastine- en collageenproductie wordt gestimuleerd.

De sleutel tot een stralende, jeugdige huid. Onze revolutionaire naaldvrije CO2-carboxytherapie helpt het metabolisme van de huid en de natuurlijke productie van zuurstof te stimuleren en zorgt voor een diepe hydratatie. De huid ziet er na het eerste gebruik aanzienlijk helderder, frisser, egaler, minder gelijnd en soepel uit.

V-TOX LIFT

Een combinatie van het KRX CARBOXY MASK
De sleutel tot een stralende, jeugdige huid.
De revolutionaire naaldvrije CO2-carboxytherapie helpt het metabolisme van de huid en de natuurlijke productie van zuurstof te stimuleren en zorgt voor een diepe hydratatie. De huid ziet er na het eerste gebruik aanzienlijk helderder, frisser, egaler, minder gelijnd en soepel uit. Ook effectief bij kneuzingen, zwellingen en de acnehuid.

En de V TOX LIFT een fijn product voor het ‘optillen’ en glanzend maken van de huid. Het is gemaakt om fijne lijntjes te behandelen, de huid zichtbaar te liften, poriën te zuiveren en te verkleinen. De huid verbetert zichtbaar omdat het masker dode huidcellen verwijdert.

BROW Lift


Brow Lamination, ook wel de Brow Lift genoemd, is een nieuwe, innovatieve behandeling om de wenkbrauwen de perfecte vorm te geven. De behandeling is te vergelijken met een lashlift. De wenkbrauwhaartjes worden door middel van onschadelijke vloeistoffen op een bepaalde manier gefixeerd, waardoor je tot 6 weken indrukwekkende, vollere, perfect gevormde en strak uitgelijnde wenkbrauwen hebt. Dit wordt gedaan met behulp van speciale lotion-formules. We sluiten de behandeling altijd af met
een intens voedend serum met daarin o.a. keratine, arganolie, castorolie en vitamine E.


Voor wie is Brow Lamination geschikt?
Brow Lamination is geschikt voor iedereen met gekrulde, warrige of gewoon zeer eigenwijze wenkbrauwhaartjes. De behandeling is niet geschikt als je dunne, fijne, korte of heel weinig wenkbrauwhaartjes hebt.


De behandeling wordt helaas afgeraden bij:
• Zwangerschap en/of borstvoeding
• Acne en/of eczeem bij de wenkbrauwen
• Huidbeschadigingen bij de wenkbrauwen
• Bij een recent geplaatste PMU/microblading
• Bij recent gebruik van hormoonzalven bij de wenkbrauwen
• Bij recente chemische peelingen, laserbehandelingen en/of injectables


Na de behandeling is het nog steeds mogelijk om de wenkbrauwen in een ander model te borstelen
met een wenkbrauwgel. Het resultaat blijft dus te personaliseren naargelang de gewenste look voor
die dag. De gehele behandeling duurt slechts 30 minuten, inclusief shapen/waxen en tinting 45-60 minuten

Lashlift:

Lashlift is een semi-permanente behandeling om een langdurige krul in je eigen wimpers te creëren. Een lashlift geeft een open blik en is geweldig voor nét wat meer volume dan mascara met een wimperkruller. En bovenal; een stuk minder schadelijk voor je wimpers!
De wimpers lijken optisch langer.

 

MICROBOTOX

Erger jij jezelf ook zo erg aan je voorhoofdrimpels, fronsrimpels, kraaienpootjes, rokerslijntjes of neus-lippenplooi? Maar vind je Botox injecteren net een stap te ver gaan? Of ben je bang voor spuiten? Dan is Microbotox de uitkomst. De nieuwste trend op het gebied van cosmetische geneeskunde. Door middel van de dermapen wordt er met miniscule naaldjes kleine gaatjes in de huid gemaakt zodat de botox de huid ingesluist kan worden. Dit is vrijwel pijnloos, een verdovende creme is niet nodig. Het is 100% veilig. De botox wordt in de huidlaag aangebracht zodat rimpels opvullen. Dus niet zoals bij de gewone botox met injecties in de spieren gezet. Waarbij u ook een 'frozen' aanblik krijgt. Bij Microbotox behoud u uw natuurlijke uitstraling. De huid word ook zachter en egaler. Ook als u last heeft van zweet druppels op de neus of bovenlip is microbotox een aanrader.

Hoe lang duurt het voor je resultaat ziet van Microbotox?
 
Microbotox begint na 48 uur te werken. Meestal duurt het een kleine week voordat het eindresultaat zichtbaar wordt. Het maximale effect is bereikt na 2 weken. Het cosmetische resultaat houdt ongeveer 3 maanden aan.
 
Voordelen:
 
Geen injecties
Vrijwel pijnloos
Rimpels verminderen
Poriën en mee-eters nemen af
Geen last meer van zweet druppels
Strakkere huid
Geen frozen face
Een natuurlijk resultaat
Jonger uitziende huid

 

Ook als u last heeft van zweet druppels op de neus of bovenlip is microbotox een aanrade.

SKINBOOSTER 

Kan jou gezicht wel een flinke oppepper gebruiken? Dan is de Skinbooster DE uitkomst.

Tijdens de Skinbooster behandeling wordt er gewerkt met een serum bestaande uit een basis van natuurlijk hyaluronzuur, aangevuld met actieve ingrediënten zoals anti-oxidanten, vitaminen, mineralen, peptiden en aminozuren die de huid repareren, voeden en stimuleren.

Het serum wordt dmv de dermapen direct in de huid gesluisd, niet alleen komen de oh zo waardevolle ingrediënten direct op de juiste plek in de huid het zorgt ook meteen voor een betere doorbloeding en activeert het de aanmaak van collageen en elastine.

Collageen zorgt voor stevigheid en elasticiteit van de huid, elastine zorgt ervoor dat de huid terug keert naar de oorspronkelijke vorm nadat het is uitgerekt of vervormd.

De behandeling is vrijwel pijnloos, verdovende creme is niet nodig

De behandeling is zeer geschikt voor:

Fijne lijntjes

Volume verlies

Grove huidstructuur

Acné littekens

Vermoeide/vale huid

Donkere kringen 

Vochtwallen onder de ogen

Geschikt voor iedere huid, die een flinke oppepper kan gebruiken

 

Chocolade gezichtspakking

" Het pure moment voor uzelf “
Bent u al bekend met de bijzondere eigenschappen van chocolade?! Chocolade verwent niet alleen uw zintuigen, als pakking heeft het ook diverse andere positieve eigenschappen; uw huid plooit zich zacht en ontspant onder dit donkere goud. Het heeft een afslankende, verstevigende werking. Het stofje endorfine wordt aangemaakt en dit stimuleert de vetafbraak en stofwisseling. Ook is de pakking heel goed voor de doorbloeding. Tot slot prikkelt serotine onze zintuigen en geeft ons een heerlijk gevoel van welzijn (happy hormoon) waardoor stress effectief vermindert.

Even wegdromen tijdens deze heerlijke zoete en pure verwennerij is voor iedereen een feestje. Kom en ervaar het zelf. Een overheerlijke chocolade-extase bestaat uit het reinigen van het gezicht, aanbrengen, inwerken en verwijderen van de pakking en een heerlijke aftercare verzorging. Ontwaak rustig onder het genot van een kop thee en een stuk pure chocolade terwijl u de geur van chocolade nog ervaart
Deze chocoladebehandeling duurt ongeveer 50 minuten en kost € 65.-

Tanden bleken

 

Veilig cosmetisch tanden bleken

Tanden bleken is erg populair. Steeds meer mensen willen er goed en verzorgd uitzien en daar hoort ook een stralend wit gebit bij. Witte tanden geven een jonge en gezonde uitstraling en uw zelfverzekerdheid wordt groter. De behandeling die Beauty by Jill geeft om tanden cosmetisch te bleken is een combinatie van het blauwe licht van de ledlamp en een peroxidevrije bleekgel. Tanden bleken door middel van deze methode is 100 % veilig voor het tandglazuur en er zal geen irritatie aan het tandvlees of gevoeligheid aan de tanden optreden. Binnen 1 uur wittere tanden zonder pijn, gevoeligheid of aantasting van uw tanden.

Wanneer mogen tanden niet gebleekt worden:

 • u bent zwanger of geeft borstvoeding
 • u gebruikt medicijnen die reacties geven met licht
 • u bent overgevoelig voor licht
 • u bent jonger dan 16 jaar (tot 18 jaar met toestemming van ouders)

De cosmetisch tanden bleek behandeling:

 • Eerst wordt de tint van uw tanden bepaald met behulp van een tanden Shade guide
 • Er wordt een mondspreider in uw mond geplaatst en uw tanden worden voorbehandeld met een activatorspray.
 • De Peroxidevrije bleekgel wordt aangebracht op uw tanden waarna een ledlamp het bleekproces activeert
 • Dit proces kan tot 3 maal worden herhaald.
 • Na de behandeling meten we samen de tint op en kunt u het resultaat bekijken.

 

Resultaat
Na een tandenbleek behandeling met peroxidevrije bleekgel ziet u direct het resultaat. Meestal kleurt het gebit bij de eerste behandeling tussen de 4 en 8 tinten lichter. De tinten zijn een gemiddelde indicatie, dit is vooraf niet te garanderen!!! Het gebit zal daarna langzaam weer verkleuren. De snelheid waarmee de verkleuring optreedt is afhankelijk van de levensstijl. Drinkt u veel koffie, thee, rode wijn en rookt u veel sigaretten, dan zullen uw tanden sneller verkleuren en heeft u dus sneller een nieuwe behandeling nodig. De kleur terugloop kan vertraagd worden door gebruik van de juiste tandpasta.

De richtlijnen na een behandeling

 • In ieder geval 4 uur niet roken
 • Vermijdt hete en hele koude eet en drinkwaren. De tanden kunnen wat gevoelig zijn.
 • Gebruik geen tandpasta of mondwater met een kleurtje.

Tanden bleken zonder waterstofperoxide
In de Europese Unie mogen sinds 1 november 2012 schoonheidssalons een bleekgel met maximaal 0,1% waterstofperoxide gebruiken. De meeste peroxidevrije bleekgels die gebruikt worden door bleekpraktijken en schoonheidssalons bevatten een lage concentratie Sodium Perforatie of anders Sodium Bicarbonaat. Het maakt de tanden wit en het is daarnaast goedkoper en veiliger dan waterstofperoxide.

 

 

BB Glow huidverbetering/microneedling

​BB Glow is een geweldige gezichtsbehandeling waarbij je gezicht een egale en stralende teint krijgt. Dit gebeurt o.a. door het aanbrengen van hyaluronzuur en foundation serums d.m.v. microneedling.

BB Glow bevordert de tint van jouw huid en dekt de vlekjes en kringen rondom je ogen. Daarnaast verkleint het je poriën, geeft het een directe en blijvende glow en zal een lichte bb cream 'semi permanent' jouw huid doen laten stralen.

Tijdens deze fijne behandeling wordt de huid met het BB Glow serum verzorgd. Dit serum zorgt voor een vermindering van verkleuringen, veroorzaakt door bijvoorbeeld acne, ouderdomsvlekken of couperose.

Veilig & ontspannend

Een bb glow behandeling doet niet zeer. We injecteren namelijk niets in jouw huid!
Het wordt juist als prettig en ontspannen ervaren.

Herhalen = verlengen

Indien je deze huid verbeterende behandeling regelmatig herhaalt, zal jouw huid zichtbaar verbeteren. Dit komt omdat het microneedling proces de aanmaak van collageen en elastine bevorderd.

Door de combinatie van microneedling en het dieper aanbrengen van diverse voedende serums, maakt je eigen huid nieuw collageen aan. Dit i.c.m. de diverse huidverbeterende serums die worden 'ingebracht' zorgen voor die intense glow.
Kort gezegd: je eigen huid verbetert en dat zorgt voor die geweldige huid. Hoe vaker je het doet, hoe mooier je eigen huid wordt!


Kuur:
Vaak zie je dat een BB Glow behandeling het mooiste effect behaalt in kuur verband.
Je komt dan 3 x binnen 3 maanden.

1 x behandelingdirect zichtbaar resultaat en geschikt voor de normale huid die een flinke oppepper en glow kan gebruiken.
3 x behandelen:langdurig resultaat (4+ maand) een glow en een intensief resultaat in huidverbetering. Geschikt voor de beschadigde / oneffen of rode of gevoelige huid.

Na deze kuur is het raadzaam elk half jaar deze BB Glow behandeling herhalen. Zo blijft het effect optimaal.

Hoe lang je glow effect blijft is in het bijzonder afhankelijk van de huidstructuur- en type.

BB Glow heeft een positief effect op:

 • Oneven huidskleur
 • Vermindering (fijne) lijntjes
 • Kwetsbare en gevoelige huid
 • Sproeten
 • Verkleuring
 • Hyperpigmentatie / roodheid in de huid
 • Acnévlekken
 • Couperose
 • Ouderdomsvlekken

De behandeling

 • Basisreiniging
 • Dieptereining
 • Vapozone (stomen van het gezicht)
 • Ampul behandeling + microneedling
 • BB glow behandeling + microneedling
 • Herstellend en hydraterend vliesmasker
 • Naverzorging

Duur: +/- 60 minuten

De behandeling is niet geschikt bij zwangerschap en/of borstvoeding

 

Wenkbrauwen epileren

 

Gezichtsbehandelingen.

Ik werk met de producten van RevitalTrax, deze producten zijn vegan en dierproefvrij✅

Keuze uit:

Basis gezichtsbehandeling: oppervlakte reiniging, diepte reiniging, onzuiverheden verwijderen, masker, creme, oogcreme en serum

All in gezichtsbehandeling: oppervlakte reiniging, diepte reiniging, onzuiverheden verwijderen, led therapie (20min), masker, creme oogcreme en serum

Led therapie behandeling: oppervlakte reiniging, diepte reiniging, led therapie masker (20min) en creme

Uitleg led therapie:

Lichttherapie voor de huid komt steeds vaker naar voren als een goede aanpak voor meerdere gezichtsproblemen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan acne/puistjes/oneffenheden en de littekens hiervan, of aan ouderdoms- of pigmentvlekjes, of aan grote poriën, of een rode, vette, gevoelige of slappe huid.
Het Led gezichtsmasker biedt lichttherapie voor jouw huid, en doet dit door middel van 7 verschillende kleuren licht. Elke kleur pakt een ander probleem aan en geeft een andere intensieve verzorging. Hieronder staan de functies per kleur uitgelegd:
• Rood: Stimuleert de bloedsomloop. Stimuleert en versnelt de aanmaak van collageen. Jouw huid wordt elastischer, gladder en egaler. Stimuleert de afvoer van afvalstoffen.
• Groen: Helpt bij het genezen van de huid. Zorgt voor een vermindering van huidrimpels. Vermindert pigmentatie en vlekjes.
• Blauw: Kalmeert de (gevoelige) huid. Maakt de huid strakker. Dood bacteriën. Verkleint talgklieren. Vermindert ontstekingen.
• Geel: Bevordert de afvoer vanuit de lymfeklieren. Maakt de huid gladder. Vermindert roodheid. Verhoogt het zuurstofgehalte in de cellen.
• Paars: Combinatie van het rode en het blauwe licht. Werkt als fototherapie. Behulpzaam bij het herstellen van (acne) littekens
• Lichtblauw: Voornamelijk voor huidverjonging. Verbetert de energie van de huidcellen. Heeft een goed effect op de metabolisme. Vermindert mentale stress.
• Wit: Versnelt het (weefsel)metabolisme. Vermindert fijne lijntjes. Verstevigt de huid.

Specificaties
• Gezicht- en halsmasker met 150 led lampjes en 7 kleuren
• Vijf verschillende niveaus van lichtintensiteit
• Technologie: PDT; Light Photon Therapy
• Pakt meerdere huidproblemen aan & voorkomt meerdere huidproblemen
• Veilig en pijnloos
• Geschikt voor ieder huidtype en huidskleur
• Bevat, géén chemicaliën

LASHLIFTING:

Wat is een lashlifting?

Lashlifting is een behandeling van de eigen wimpers, zonder valse wimpers aan te brengen. De wimpers worden gelift door siliconen pads. Door deze pads kunnen alle wimperhaartjes behandeld worden. Daardoor lijken ze langer en krijgen een mooie krul. Eventueel kunnen de wimpers ook meteen geverft worden. Mascara en een wimperkrultang worden hierdoor overbodig. En blijft tot wel 6 weken mooi.

Harsen

 

Wimpers/wenkbrauwen verven

 

Permanente make up:

Wenkbrauwen-eyeliner- lippigmentatie

 

Fineline Tattoos