Rating: 4.5555555555556 sterren
9 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Tessa
4 dagen geleden

Vandaag mijn pmu wenkbrauwen laten doen bij jill. Wauuww wat ben ik blij🥰 heel erg bedankt!

Elly
4 dagen geleden

Mijn pmu wenkbrauwen bij Jill, laten doen, super blij mee, wat een vakvrouw,
En een geweldig mooi resultaat, dank je wel🥰

Aldona
5 dagen geleden

BB glow microneelding gedaan bij Jill super lieve meid. Heb eerste keer deze behandeling gedaan en in de avond zag ik de glow in mijn gezicht. Het is ook even jezelf verwennen en toch een mooi resultaat. Ik kom zeker hier voor nog terug.

Jean
9 dagen geleden

Jill is super lieve meid, ze heeft echt hart voor haar zaak. Ze heeft mijn wenkbrauwen heel mooi gedaan. Echt een aanrader. Liever wat meer geld uitgeven dan lelijke goedkope wenkbrauwen hebben .

Suzan
16 dagen geleden

Na heel veel jaren twijfelen heb ik toch de stap gezet om mijn wenkbrauwen te laten. Wat ben ik blij dat ik via een vriendin bij Jill terecht ben gekomen. Professioneel en erg kundig in haar vak. Ze neemt alle tijd voor je en gaat pas de deur uit als je echt tevreden bent met het eindresultaat. Super blij met mijn nieuwe wenkbrauwen!!!

Diana
2 maanden geleden

Kundig en proffesioneel. Nette kabinet. Erg tevreden met het resultaat.

Salima
2 maanden geleden

Jill is een enthousiaste jongedame. Bij binnenkomst voelde ik me gelijk op mijn gemak. Ik heb een skinbooster behandeling gehad. De behandeling was heel ontspannend en de volgende dag merkte ik dat mijn gezicht een mooie glow had. De behandelingkamer is schoon en Jill gaat hygiënisch te werk.
Wat ik ook fijn vond is dat ik goed werd geïnformeerd over de behandeling en de nazorg.

Lenyp umans
2 maanden geleden

Heb pmu wenkbrauwen laten zetten haarstrook
Techniek heel mooi gezet Bedankt Jill een dikke 10👍👍👍

Linda Noël
2 maanden geleden

Ik heb mijn wenkbrauwen laten zetten. Ze zijn erg mooi geworden. In overleg kleur en vorm bepaald waarbij ik me echt gehoord voelde. Jill kon me ook gerust stellen ze nam echt de tijd voor mij

Ingrid
3 maanden geleden

Voor de 2de x een microneedling behandeling gehad. Ben benieuwd naar het resultaat als dev kuur klaar is. Maar dat komt wel goed. Jill werkt netjes en secuur en legt alles goed uit. De behandeling doet echt geen pijn.. Jill is een fijne meid in de omgang en goed in haar werk! Top!👍