Rating: 4.5294117647059 sterren
17 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Lieke broers
11 dagen geleden

Superfijn!
Ik werd heel erg gerustgesteld en Jill dacht heel fijn mee. Er was een ontspannen sfeer en ik ben enorm blij met hoe de tattoo gezet is! Ik zou ook zeker terug gaan :)

Joy
een maand geleden

Lieve Jill,

Vandaag heb jij bij mij mijn ogen gedaan en wow!! Zo mooi, ik ben er zo blij mee 🥰 echt heel knap hoe je het doet en hoe rustig je alle tijd neemt. Ik ben er echt heel blij mee.
Jill stelt je echt gerust, ze weet zo goed wat ze doet en is super professioneel. Het is ook gewoon heel erg gezellig waardoor het al meteen minder spannend is. Ik vind het heel fijn om een behandeling van Jill te krijgen.
Dankjewel lieverd en tot snel. X

Kyara van zon
2 maanden geleden

Hele mooie tattoo laten zetten super vertrouwd voelt het om hier te komen leuk vrouwtje spontaan en weet goed met mensen om te gaan die spanning hebben, neemt goed haar tijd voor je zeker de moeite waard om bij Haar te zetten. Dit was me eerste x bij haar en zeker niet me laatste keer dankjewel blij mee 🥰

Petra Schroën
3 maanden geleden

Door een facebook bericht kwan ik met Jill's fineline tattoo's in aanraking. Ze spraken me meteen aan alleen heb ik een panische angst voor naalden, dus reageerde ik eronder "super mooi jammer dat ik megs bang ben voor naalden". Jill reageerde daarop met dat dit helemaal niet zo pijnlijk was. Getriggerd deed ik haar een pbtje met de vraag dat als ik toch besloot om een tattoo te zetten of ze dan ook een vlinder kon zetten. Jill stuurde meteen 2 foto's waarvan eentje me heel erg aanspraak daarna raden ze me aan er goed over na te denken. Dat heb ik gedaan ik besloot de vlinder tattoo met een hartje en sterretje te laten zetten. Eenmaal in de studio werd ik hartelijk ontvangen en stelde Jill me gerust. Ook heeft ze me de verschillende groottes laten zien want daar twijfelde ik nog over. De grootte die Jill aanraden vond ik ook de mooiste. Jill heeft me ook tijdens het zetten gerustgesteld en vroeg regelmatig of het nog ging, iets wat ik heel prettig vond. Ik ben super blij met mijn strak gezette tattoo met een voor mij speciale betekenis. Ik raad Jill met heel mijn hart aan!

Lydia Jansen
3 maanden geleden

Super blij met m’n 2 fineliners 😍!En wat n fijne en leuke reacties ik al heb gehad, echt een aanrader dus!
Super fijne sfeer, gezellig en zeer bekwaam!
Jill kijkt/denkt samen met je mee en gaat alleen voor perfectie! Top! Vandaar dat ik ook maar meteen n afspraak voor nr 3 gemaakt heb.

Stefanie Tillemans
4 maanden geleden

Ik ben ondertussen al 8 keer bij Jill geweest.. ik heb 7 fineline tattoos van Jill en ik heb pmu lippen van Jill. Ik ben meer dan tevreden. Je wordt hartelijk ontvangen, een lieve vakkundig vrouw. De salon is schoon, helemaal volgens de regels van de ggd. Ook legt Jill goed uit wat ze gaat doen. En ze luistert goed naar jou wensen. Jill zal er alles aan doen dat je tevreden en blij naar buiten gaat. Ook legt Jill de nazorg goed uit, en als je nog vragen hebt,kun je altijd contact met haar opnemen. Wat mij betreft wil ik geen andere salon voor al mijn uiterlijke wensen. Ik heb mijn plek gevonden in deze salon.

Margit meulen
4 maanden geleden

Super tevreden over Jill! Legt alles duidelijk uit, stelt je gerust en heeft een fijne hygiënische ruimte! Raad het iedereen aan! Jill is een schat!

Annick Thys
4 maanden geleden

Ik ben afgelopen jaar bij je geweest voor een eyeliner. Je gaf me deskundig advies en ik voelde me meteen thuis bij jou. Ik verheug me al op mijn ´verjaardagstattoo´.

Samantha Hoeppe
4 maanden geleden

Ik ben afgelopen jaar voor het eerst in jou salon geweest voor me fineliner lotus, het was een heel fijn bezoekje. Veel oude herinneringen opgehaald en t was n hele fijne ervaring om door jou getatoeëerd te worden. Ook met mijn pmu wenkbrauwen ben ik erg tevreden. Je verzorgd met liefde je werk en hebt zeeën van geduld. Ook in de toekomst laat ik zeker nog wat fineliner tattoo bij jou zetten en voor mijn pmu wenkbrauwen natuurlijk. Je bent een toffe meid! ❤️

Susan veltrop
4 maanden geleden

Jill wat ben jij een kanjer! Inmiddels al 3 fineline tattoo's laten zetten door jou en met alle 3 even blij. Het zal ook zeker niet de laatste zijn. Je bent eerlijk en je straalt rust uit. Super fijn bij jou!